Rólam

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

Fehér Dániel – Mr. White, mentalista

 

Mr White logóval2

Danny Blue tanítványa és felfedezettje. Már pályája elején, a legrangosabb színpadokon és versenyeken bizonyított.

Képessége a memóriájában rejlik és abban, hogy folyamatosan új megoldásokat keres. Innovatív, kreatív és a tudását a jó szolgálatába is szívesen állítja. Azóta önálló előadásával nyújt felejthetetlen élményt különböző rendezvényeken. Műsorainak különlegessége, az az exkluzív hangulat, melyet már megjelenése is biztosít. Ezen felül minden apró részletre gondosan ügyel, hogy mindezt nyújthassa

AOMcsop

Az Art of Magic - a mágia művészete c. előadás megálmodója, producere, és ami a legfontosabb mentalistája. 2016-ban keltette életre, a Magyarországon egyedülálló show műsort, melyben illúzió, bűvészet, mentalizmus látható egy színpadon. Élőzenével, táncosokkal, különleges díszlettel. Folyamatos teltházzal járják az ország nagyobb helyszíneit. 

2017 áprilisában az egy rádióműsor hallgatóit sokkolta, amikor is az adás előtt 1 héttel postázott levélben, megjósolta az adás napján megjelent újság címlapját, a Bayer Munchen és a Real Madrid mérkőzés eredményét, és egy az adásban kiválasztott kártyát!

2018-ban Kezdett el nyilvános, önálló esteket bemutatni, az Armada hajón.

Majd 2019 januárjában alkotó társaival bemutatta első színpadi estjét A múlt rejtélyei címmel melynek sikeréhez nem csak a különleges mutatványok, hanem az est témájára épített koncepció, a dramaturgia és a Turay Ida színház különleges atmoszférája is sokat adott.

2019 novemberében megjelenik a könyve Egy ketogén elme naplója címmel. Mely, bár  a ketogén életmódról szól, de ebben is nagy szerepe van az elmének. A könyv témája az elmúlt 4 év, 35 kg amelytől megszabadult, jelentős egészségügyi változások. És egyben egy receptkönyv is.

 

Mentalizmus

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

 

mentalizmus egy ősi előadó-művészeti ág, gyakorlói, a mentalisták, olyan előadóművészek, akik eszüket, éleselméjűségüket használják arra, hogy különböző intellektuális jelenségek illúzióját teremtsék meg. Ezek a jelenségek magas tudatról, kiemelkedő memóriáról, fantasztikus emberismeretről és manipulációs képességről tesznek tanúbizonyságot.

A szó a késői latin mentalis szóból, illetve a latin mens szóból származik. A mens szó jelentése gondolkodni, az ebből alkotott mental szó jelentése: az elmével kapcsolatos vagy egy intellektuális folyamat.

Szakmai mentorom

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

Mesterem, tanárom, műsoraim producere:

 

Danny Blue

Uri Geller utódjaként vált országosan ismertté, „A Tudatfeletti“ című saját szórakoztató televízió műsorában még a legszkeptikusabbakat is meglepte. Gondolatolvasás, tárgyak mozgatása, manipuláció. Látványos műsoraival hihetetlen képességeiről tesz tanúbizonyságot Magyarország legismertebb mentalistája.

Danny Blue- Tanítványok

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

Tanitv3 nevvel2k

 

3 hihetetlen, de különböző képességekkel rendelkező mentalista egy csapatként dolgozik össze a tökéletes élményért.

Danny Blue tanítványairól:

„Nehéz méltó utódot találni. Tanítványaimat nem kerestem, ők találtak meg engem. Kiválasztottaimmal kiforratlan tehetségként találkoztam, de az együtt töltött idő és rengeteg emberismereti kísérlet után bátran állítom, hogy készen állnak a "Danny Blue Tanítványa" név viselésére. Csodálatos élmény látnom a meghökkentően kreatív előadásaikat, mintha magamat látnám évekkel ezelőtt. Tapasztalja meg azt, ami őket is felejthetetlenné teszi!”

A csapat a műsoraim mögött

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
Névtelen 1

One Nation Entertainment 

management  

             Gyertyán Balázs 

 konzulens 

BER 7816 01l
       
Sára

Gurály Sára 

szövegíró, dramaturg

/A Múlt Rejtélyei/

Szabó Martin Zsolt 

Produkciós vezető

/A Múlt Rejtélyei,

Art of Magic/

 
       
11231750 10153368837086967 5022741123191530906 n

 Danny Blue

 Szakmai Mentor

 

Mráz Fruzsina 

 zenei vezető 

 fruzsi  
       
 Kiss Fruzsina

 Stylist

Bádé Orsolya 

produkciós vezető

/Art of Magic/   

BO

Alkategóriák